Overslaan naar content

Learning & Development Specialist

EUROPOORT Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandPeople & Culture

Functieomschrijving


Voor onze gloednieuwe fabriek zoeken wij een Learning & Development Specialist Manufacturing 32-40 uur. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbouwen van onze interne opleidingsprogramma's.

In deze rol krijg je de fantastische kans om het trainingsprogramma bij de blender te creëren, beheren en uitvoeren, voornamelijk gericht op productie (inclusief technische dienst en warehouse).


Wat ga je als Learning & Development Specialist doen?


Als Learning & Development Specialist binnen de Blender ben jij de expert en verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van trainingsprogramma's voor alle blenders die betrokken zijn bij het productieproces van onze heerlijke drankjes. Hierbij ligt er een stevige basis waar op voortgebouwd kan worden, waarbij je ervoor zorgt dat medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën, veiligheidsrichtlijnen en efficiënte productiemethoden. Het uitbouwen van de leerpaden binnen productie, evalueren van effectiviteit van trainingen en indien nodig aanpassingen maken voor continue verbetering.


Wat ga je nog meer doen?

 • Je selecteert de interne trainers en coacht hun in hun rol door middel van een train de trainer concept.
 • Je indentificeert opleidingsbehoeften en speelt proactief in op veranderingen in de productieprocessen.
 • Je stemt met de productiemanagers de KPI's en voortgang van training af en bent creatief in het behalen van je resultaten.
 • Je geeft leiding aan 1 Training Coordinator die zorg draagt dat trainingen conform plan worden uitgevoerd en zijn jouw ogen en oren aan de productiekant.
 • Je bent contactpersoon voor de L&D afdeling in Fruittowers en ontwikkelt en onderhoud het Learning Management Systeem voor de juiste context.


Voor 2024 hebben we nog steeds een groei ambitie in onze productiecapaciteit, verstevigen van onze interne technische kennis en het verder uitbreiden van de leerpaden binnen operations. Genoeg uitdaging!


Vereisten


Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden beschreven in onze eigen innocent CAO.
 • Een kans om verschil te maken en mee te bouwen aan een erg duurzame fabriek.
 • Onderdeel zijn van een B Corp waar we met z'n allen de wereld beter willen achterlaten.
 • Werken met geweldige mensen die hun mouwen opstropen en er helemaal induiken.
 • Een open, transparante organisatie; weinig politiek, veel betrokkenheid en eerlijke communicatie.
 • Een toffe werkomgeving waar successen gevierd worden en een goede werk-privébalans centraal staat.
 • Deelnemen aan trainingen en cursussen om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.


Wat breng jij mee als kandidaat?

 • HBO werk en denk niveau.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen een productie-omgeving en het ontwikkelen van opleidingtrajecten.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, drie dagen per week op locatie in Rotterdam Europoort is een must


Naast bovenstaande punten is het belangrijk dat je als nieuwe collega een proactieve en kritische houding hebt en dat je je mening kunt geven zonder daarbij de omgeving uit het oog te verliezen. Dat je een echte teamspeler en verbinder bent die het leuk vindt samen te werken zowel binnen als buiten zijn/haar eigen team. Ook heb je het vermogen om invloed uit te oefenen/impact te creëren, je omarmt verandering en verdedigt deze waar nodig. Je bent in staat om georganiseerd te werken en prioriteiten te stellen, je bent een goede/capabele projectmanager.


Bij innocent geloven wij in gelijke kansen en hebben daarom diversiteit hoog in het vaandel staan. We zijn een inclusieve organisatie, waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen.


De blender bevindt zich in de haven van Rotterdam, hiervoor is een auto en rijbewijs een must. We gaan flexibel om met thuiswerken – waarbij onze richtlijn "more in than out" is. In deze functie behoort part-time werken tot de mogelijkheid.Is deze baan iets voor jou? Reageer dan snel op deze vacature. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.of